Tack alla vĂ€nner, kunder, personal och min familj 💕som hjĂ€lpt mig, stötta mig att genomför denna förvandling av en butik som blir tvĂ„. SĂ„Ă„Ă„ kul, vilken respons och mottagande vi fick ✹.

Bild frÄn Lilla Hem

Miljöbild frÄn Lilla Hem

Du hittar Àven Àtbart hos Lilla Hem

Smaker som passar alla

RĂ€tt beslut

Jag trodde aldrig i vÄras nÀr beslutet togs att öppna Lilla Hem att vi skulle fÄ ett sÄdant varmt bemötande. Men i torsdags kvÀll nÀr pappret avlÀgsnades frÄn fönster, vÀggar och kunderna kom fick vi responsen av en positiv kÀnsla. En kÀnsla att vi gjort rÀtt. Allt jobb och mÄnga extra timmar med att flytta runt leksaker och klÀder var vÀrt varje sekund. Att genom tÀnka mindre golvyta har vi fortfarande samma utbud av leksaker och klÀder utan att butiken kÀnns trÄng. Nya skÄp har fÄtt en ny plats och mer yta har frigjorts till annat, bord har snurrat runt för en ny placering. Förvandlingen av butiken kÀnns merÀn bra.

TÄrtor, instrument samsas tillsammans med kalasgrejor pÄ en ny plats.

TĂ„rtkalas kombinerat med instrument och kalas fick en ny plats i butiken

Affe Giraff och babysaker

VÄr maskot Affe Giraff har fÄtt en ny placering och trivs i babyhörnan

Bredare kundkrets

Vi har helt klart breddat vĂ„r kundkrets och vunnit nya andelar. VĂ„rt företagspussel vĂ€xer och detta gör jag med ett stort leende. Jag laddar om batterierna och ser framemot en rolig, lĂ€rorik och fantastisk höst 🍂.  Har du inte redan börjat boa in dig i ditt hem med massa tĂ€nda ljus, mjuka filtar och hĂ€rliga kuddar kommer det snart. Hösten Ă€r pĂ„ vĂ€g med sina sprakande fĂ€rger och ”mys-sĂ€songen” gör sig pĂ„mind. Jag har börjat sĂ€tta upp lite mĂ„l inför hösten. Ett av mĂ„len Ă€r att jag har lovat mig sjĂ€lv att skriva lite mer pĂ„ bloggen framöver. BĂ€ttre med lite kortare inlĂ€gg Ă€n att det ska dröja mellan inlĂ€ggen. Det fĂ„r bli ett av mina mĂ„l i höst. Har du nĂ„gra mĂ„l för hösten?

Önskar er alla en skön vecka, njut av de sista hĂ€rliga dagarna i september 💕.