Veckans inspiratör blev lite försenat på grund av att lillebrors maginnehåll bestämde sig för att komma upp igår kväll. Nu håller vi tummarna för att resten av familjen inte ska drabbas av samma sak. Veckans inspiratör en riktig super woman i det att hon går sin egen väg. Elin Renck är veckans inspiratör.

Jag fick upp ögonen för Elins blogg när jag läste Jennie Hammars blogginlägg om New York för lite sedan. Elins texter är ärliga med ett vackert språk som får mig att vilja veta mer om kvinnan som flyttade till USA för kärlekens skull.

Bild lånad från Elin Rencks blogg

Fyra barn på fem år

Hon har fött tre barn och har ett fjärde i magen. Det inom loppet av fem år. Det krävs styrka och mod att lämna sitt liv och vardag för att testa nytt. Det krävs tålamod, uthållighet och även här styrka att skapa en familj med många barn. Ännu större styrka att bygga familjen kring just medlemmarna i den, inte kring stad eller boende eller hur andra anser att man borde leva.

Vilnius

Familjen Renck har precis flyttat till Vilnius där mannen (Johan Renck) i familjen jobbar för närvarande. Elin som ju är gravid med parets fjärde barn ska alltså föda i ett främmande land. Hon ska göra sig och barnen hemmastadda i den nya staden. Vilken styrka! Bara det att hon flyger ensam med tre barn och ett i magen är extraordinärt starkt.

Elin skriver om sin låga självkänsla i bloggen men av det jag har läst och hört om henne står hon upp för egna ideal. Och bara det att hon vågar öppna sig gör henne modig. Hon är, som jag nämnde tidigare, super woman! Tack för att du inspirerar mig Elin.