Veckans inspiratör syftar till att lyfta fram och hylla kvinnor som inspirerar mig på ett eller annat sätt. Med Veckans inspiratör tänker jag skapa en bank av kvinnlig briljans ur vilken jag kan plocka när jag behöver stärka mig själv. Varje egenskap som jag lyfter fram hos dessa kvinnor ska boosta mitt självförtroende och få mig att våga mer vilket är ett av mina nyårsmål.

Claudia Galla Concha – Veckans inspiratör

Veckans inspiratör är Claudia Galla Concha. Många känner säkert till henne som skådis. Hon har även producerat och gjort en långfilm, Den enda vägen, med sin man, Manuel Concha. Hon bloggar, poddar, driver eget barnklädesmärke, Pocci Pocci. Hon är också föräldraledig med sina två barn.

Claudia Galli Concha

Claudia Galli Concha – Veckans inspiratör hos Min syster och jag. Bild lånad från Claudias blogg.

Just nu befinner sig familjen Galli Concha i Los Angeles på obestämd tid. Då både Claudia och hennes man är frilansare utan fasta tider att passa eller ett skrivbord att gå till varje dag bestämde de sig för att njuta av vardagslivet på ett varmt ställe som ger dem inspiration och som gör dem lyckliga.

Lycka och njutning

Det är ovanstående saker som gör Claudia till Veckans inspiratör. Hon vågar göra det som ger henne lycka. Hon verkar inte vara en person som klagar eller ser problem utan som istället tänker positivt. Skriv ner drömmar och de blir sanna tycker jag stämmer in på Claudia. Hon verkar dessutom vara en hejare på att få ihop livspusslet, kanske just för att hon har en så positiv inställning till livet.

Trots att hon har barnen hemma på heltid får hon allt det andra gjort. Alla som har varit igenom småbarnsåren vet hur tufft det är att bli klar med [valfri aktivitet] utan störningsmoment. Hennes glada ton i blogg och podd smittar av sig och får mig att både vilja och att våga. Jag beundrar henne för att hon sätter familjen främst.

Tack Claudia Galli Concha för att du inspirerar mig genom dina sociala medier.

***

Förra veckans inspiratör kan du läsa om i det här inlägget.