Jag ligger lite i ofas med livet just nu. Det blir så i perioder. Känslan av att aldrig riktigt hinna klart, att vilja mycket och att hinna lite. Därför kändes det extra skönt när jag häromdagen kom på vad värdeordet för 2018 ska bli. Det där med att sätta upp mål är min grej. Jag gillar att hitta värdeord som kan guida mig under året och som gör att jag håller fokus på rätt saker. Med en dryg månad kvar av 2017 börjar det snart bli dags att utvärdera årets mål och värdeord. Jag kan erkänna att jag på senare tid inte har vårdat mig själv vilket definitivt har bidragit till den ogrundade stressen. Fel fokus med andra ord.Under en obalanserad promenad med obalanserade känslor kom jag på nästa års värdeord. Bara det gjorde att lite av stressen avtog. Jag kommer att vänta med att berätta vilket ord det rör sig om eftersom jag inte har kommit fram till vilka mål jag ska ha för nästa år. Men det ser jag också fram emot. Att under kommande månad klura och fnula fram vad jag ska satsa på nästa år.