Häromdagen damp det ner ett paket i brevlådan, med mitt namn på. Eftersom jag sällan får paket blev jag självklart glad. Extra glad blev jag när jag upptäckte att det var någon som uppmärksammat bröllopet på bloggen. I paket låg nämligen en bröllopsbok från Nicotext förlag. En perfekt present till dig eller någon du känner som går i bröllopstankar. 

vår bröllopsbok

Vår bröllopsbok

Som du kanske redan vet så älskar jag att planera och att skriva listor. Men jag älskar också att skriva ner minnen. För att ha längre fram när just minnet sviker, men främst för att få ur mig mina tankar och känslor för stunden. Det är befriande på något sätt. Boken som heter just Vår bröllopsbok tycker jag passar väl in på båda mina behov.

Vår bröllopsbok - hur vi två blev ett

Vår bröllopsbok är en väl genomarbetad bok där allt från tidiga minnen till framtida önskemål och förhoppningar får plats. Kapitel som Hur vi två blev ettVår framtid och Gästbok varvar citat med kryssrutor att fylla i och längre sidor med egna anteckningar.

Vår bröllopsbok

Det går själv att välja vilka kapitel man lägger krutet på. Till exempel har vi inte använt boken som gästbok vid bröllopet. Istället kommer jag att klistra in de Polaroidfoton som togs av och på gästerna under bröllopet. Det blir en egen twist på det hela.

I pressreleasen står det att

Vår bröllopsbok hjälper det nyförlovade paret med planeringen inför bröllopet och framtiden. Den fungerar även som en gästbok på själva bröllopsdagen, vilket gör att nära och kära få en chans att lämna en hälsning till paret. /…/ På detta vis samlas allt det där vi vill minnas på ett och samma ställe, vilket gör boken till en värdefull present som paret har med sig livet ut.”

Livet ut

Hur fint är inte det? Livet ut, där känns så härligt att det pirrar i magen när jag tänker på det. Jag och min man – livet ut! Det är så det ska vara. Jag ska genast börja fylla i boken och under tiden jag gör det både minnas min och min mans gemensamma historia och bröllopsdagen – en av de bästa dagarna i mitt liv! Jag tänker också att man inte behöver fylla i allt direkt. Sug på karamellen kring framtiden och ta det när bröllopsnerverna och kanske till och med festen är över. Det ska jag göra.

Stort tack till Nicotext förlag för den fina presenten. Boken kommer att finnas hos Akademibokhandeln, Lagerhaus, Åhléns och välsorterade bokhandlare från juni 2017.

(obs! Detta är inget samarbete)