Jag tänkte att jag skulle ge er en guidad tur i leksaksbutiken Lilla Bus. För dig som aldrig har besökt butiken och som är nyfiken på hur det ser ut. Jag öppnar dörren och säger Välkommen in till en magisk värld där fantasi blir verklighet!

Leksaksbutiken Lilla Bus

En rundtur i leksakbutiken Lilla Bus

Leksaksbutiken Lilla Bus ligger på Storgatan 15C i Alvesta, mitt i smeten av butiker. Flera stora skyltfönster bjuder in besökaren. Väl inne i butiken har du den välvda disken en bit in till vänster. Där hittar du smått och gott bland leksaker, såsom suddgummi, glaskulor, slajmgubbar och smycken. Självklart ändras det ofta om i butiken och nya saker och kläder placeras för att du som kund ska kunna se, ta och känna på dem på bästa sätt.

Direkt till höger hittar du klädavdelningen. Där samsas märken som Villervalla, Maxomorra, Geggamoja, Häxan Hulda och det nya märket Hust & Claire. Just nu är det 40% rabatt på kläderna så skynda att fynda!

Strax bakom kläderna finns babyprodukterna. Och åh så mycket fint det finns. Jag önskar alltid att det fanns en mysig bebis att köpa saker till. T.ex. en av de populära blöjtårtorna, eller matset från Done by Deer eller Rätt Start.

Många barn stannar till vid lekbordet som finns om du fortsätter längre in i butiken. Där kan du prova bilar från Wroom. Populärt både för barnen och föräldrarna som får titta på leksaker i fred. Längst ner i lokalen finns dock- och matsaker på höger sida. Smyg förbi de sovande hundarna som snusar i sina korgar för att komma till pussel och spel på vänster sida.

Fortsätt sedan framåt i butiken igen för titta på böcker, pyssel och säsongsprylar. Missa in musikinstrumenten, födelsedagstågen och budskapstavlorna från Mellow Design vilka alla finns i närheten av kassan. Glöm heller inte att lyfta blicken mot förvaringslådorna, sparkbilarna och inomhusgungan.

Det finns verkligen något för alla i leksaksbutiken Lilla Bus! Min beskrivning och mina bilder gör inte affären rättvisa. Det är en fantastisk och unik butik som har det lilla extra.

Jag hoppas att du har vägarna förbi snart. Jag lovar, du kommer inte att bli besviken! Och har du inte vägarna förbi kan du alltid kika in på Lillabus.nu.