Två dagar in på det nya året och jag vill sätta det jag har fnulat på i huvudet på pränt. Men innan jag öppnar för 2018 vill jag gå tillbaka ett år i tiden och kolla hur det gick för mina mål och värdeord för 2017. Lyckades jag uppfylla mina SMARTa mål?

Uppdatering mål och värdeord för 2017

Mål med bloggen

  • Blogga från mobilen – ✔️ Det här inlägget skriver jag från mobilen.
  • Blogginlägg varannan dag – ✖️ Jag har inte koll på exakt hur många blogginlägg jag har skrivit men det har blivit några glapp så jag når nog inte upp till målet tyvärr.
  • Uppdatera bloggens utseende – ✔️ Temat är bytt och utseendet ändrat. Om det gjordes under Q2 minns jag inte.
  • Bildstorlek i bloggen – ✖️ Bilderna blir fortfarande felaktigt beskurna på vissa ställen i bloggen. Jag har helt enkelt inte kollat upp den här punkten. Bakläxa.
  • Lära mig alla kamerainställningar – ✖️ Påbörjad men ej slutförd. Just nu har det tyvärr blivit en hel del mobilbilder.
  • Trippla antalet antalet besökare per månad – ✖️ För att få en rättvis bild har jag använt statistik för de tre senaste månaderna (okt-dec) eftersom vi började blogga i oktober 2016. Vi har ökat 112% vilket inte är tokigt men vi vill så klart öka mer än så. Nästa växel.
  • Analysera bloggen en gång i veckan – ✖️ Hahaha, jag som knappt hinner duscha en gång i veckan. Tanken var god och i teorin hade jag gärna analyserat dagarna i ända men det har inte varit hållbart under 2017.

Privata mål

Värdeordet för 2017 var vårdande. Jag skulle vårda mig själv, mina relationer, prylar, tid, osv. Lyckades jag? Som många andra mål var jag ivrig i början men slarvade mot slutet. Jag har ändå tänkt på det emellanåt, att vårda, och känner att jag lyckades tillräckligt mycket för att vara nöjd.

Mål och värdeord för 2018

Mål och värdeord för 2018 kommer i ett separat inlägg imorgon. Upplägget kommer att vara lite annorlunda jämfört med föregående år. Stay tuned.