Här på Lilla Bus är vår tomteverkstad redan i full gång med att slå in julklappar. Vi skickar våra populära adventskalendrarna runt om i vårt avlånga land. Tänk nu är det bara 8 veckor kvar till jul.

Det är verkligen jätte kul att så många nappar på vår idé med en färdig adventskalender. Som förälder slipper du stöket med att hitta små paket, slå in dessa för att sedan hänga fram lagom till 1:a advent. Beställer du på Lilla Bus kommer det små paket inslagna och färdiga att bara hänga fram i din kalender. För er som inte har någon kalender går det alldeles utmärkt att lägga ett litet paket vid tex. sängen varje kväll.

Lilla Bus Adventskalender stjärna

Adventskalender stjärna – små paket att hänga i din kalender

Mot mörkare tider

Nu när vi går mot mörkare tider och ska snart ställa om klockan.  Det blir inte lättare att få våra små juveler ur sängen när det fortfarande är mörkt ute. Varför inte locka med en adventskalender :-). Ett tips om ni har små barn, häng fram ett paket åt gången. Ibland kan frestelsen blir stor om alla 24 paketen hänger där på en gång. Jag kan hålla med om att det ser fint ut med alla paket på en gång men som barn kan det vara svårt att inte öppna bara lite… Vips så är alla paket öppnade på adventskalendern.

Lilla Bus Adventskalender Gran

Adventskalender Gran – innehåller 24 små paket.

Bakom kulisserna på Lilla Bus

Det är inte bara tomteverkstan bakom kulisserna på Lilla Bus. Där finns även ett belamrat skrivbord med massor av nyheter som ska beställas innan julruschen sätter fart på riktigt. Ole, dole, doff, ja lite så känns det ibland när jag ska beställa. Vissa produkter säljer inte lika bra medan andra blir en riktig hit. Men det är faktiskt det sist nämnda som är 9 av 10 gånger, varorna säljer. Det är en bekräftelse på att jag beställer rätt varor till butiken. Men det finns sååå mycket att beställa och självklart vill leverantörerna att jag beställer mest av dom. Fördelen med att vara egen och inte tillhöra någon kedja är att jag får själv bestämma inköpen vad Lilla Bus ska sälja. Det ser jag som en av fördelarna med att vara egenföretagare…

leksaksbeställning

leksaksbeställning

Önskar er alla en härlig dag!