S fick jättemånga fina doppresenter i lördags när han döptes. Vilken omtanke från nära och kära. Det är inte lätt att hitta något personligt men ändå något användbart som kan vara ett kärt minne många år framåt. Jag tänkte därför utgå från några av de saker S fick när jag tipsar om doppresenter.

Doppresenter till flickor och pojkar

Min mormor är en hejare på att sy och sticka. Hon har gjort varsin filt till alla barnen. Ett väldigt fin minnessak från den äldre generationen.

S signaturdjur har blivit elefant. Det är såklart inget han har valt själv men han har en goseelefant som snutte sedan tidigare och fick nu även en nattlampa formad som en elefant.

Träbilar i olika sorter som går att samla på. Det känns som att alla barn har en hjulfas. Perfekt att dessa är så hållbara att de tåls att leka med samtidigt som de gör sig på hyllan i barnrummet. Jag misstänker att S inte kommer att få ha dem för sig själv bara.

Förvaring. Vilket barnrum behöver inte förvaring?! Snygg förvaring som rymmer mycket och som kan följa med barnet till det egna rummet. Rices lådor är både dekorativa och rubusta.

Bokstäver som bildar namnet. Att hänga på dörren till rummet är en klassiker.

Denna fantastiska bean bag från Firm Living passar så bra till S. Han har redan provat och ger den tummen upp. När han växer ur den blir den en fin inredningsdetalj.

Jag har inte fotat alla böcker S fick men böcker kan man alltid rekommendera. S fick bl.a. den röda Barnkammarboken. Boken ovan Hjälp! Mitt namn är borta! har vävt in S namn i boken. Så fin!

Det var några tips på doppresenter. Fler tips hittar du hos Lilla Bus.