Vi laddar för fullt inför morgondagens stora händelse – storebrors födelsedag! Tänk att vi snart har en 4-åring i huset.

För fyra år sedan vankade jag av och an här hemma. Jag hade ringt till Förlossningen och meddelat att det nog var något på gång. Efter ett tafatt försök till sömn steg jag upp och tog värkarna nere i vardagsrummet. När vi åkte in till Visby Förlossning var jag fullt öppen och kl.05:15 den 5 januari föddes vår älskade V. Du kan läsa förlossningsberättelsen här.

Förlossningsberättelse första barnet - sista magbildenFörlossningsberättelse första barnetFörlossningsberättelse första barnet - jag gjorde det

Så vem var han då, den lilla bebisen med svart hår och skrynklig kropp? Han har visat sig vara en känslig varelse, nära till skratt, gråt, skrik och kärlek. Fantasin flödar och funderingar finns det gott om. En kille som har bestämda åsikter om mycket och som vill ha det på sitt sätt. Som ogillar förändring men som älskar konkad (choklad), Pyjamashjältar, sina kusiner och att springa snabbt. En pysslig figur som försvinner iväg i egna tankar och glömmer var han är och vad han håller på med för stunden.

Snart är han 4 år, vår första son, så efterlängtad och älskad. Snart snart har vi en 4-åring i huset. Jag längtar tills han vaknar och vi kan börja firandet av vår alldeles egna Ugglis.