**Uppdatering – Hahaha, såg precis att min syster precis hade skrivit ett inlägg om Vabruari. Jaja, då får du läsa två**

Veckan började med sjukstuga för barnen. Egentligen började den i helgen för lillebror med feber, förkylning och hosta. Och nu har även storebror fått en mildare släng av samma variant. Det lutar åt sjukstuga hela veckan.

Eftersom jag ändå är föräldraledig med lillebror jr. och inte missar arbetstimmar har jag inte så stor panik över att ha de stora barnen hemma. Det som blir lidande är bloggen och andra planer samt vardagspusslet hemma, men inget allvarligare än så. Väskan från helgens resa står t.ex. fortfarande opackad och jag har knappt varit utanför dörren på 72 timmar men det kommer en dag imorgon (eller nästa vecka) också.

Hur föräldrar där båda jobbar får ihop vardagen med VAB förstår jag inte. Det måste vara stressande att missa timmar på jobbet. Och vems jobb ska man prioritera?

Jag har försökt komma ikapp på kvällarna vilket jag är van vid. Dagarna är som vanligt vigda åt barnen, timmen (timmarna om jag har tur) är vigda åt plock och annat. Men ikväll blev det inte ens det.

Det är inte bara jag som känner av det stillasittande och instängda livet de senaste dagarna. Storebror hade så mycket energi att det var omöjligt för honom att somna. Efter att ha försökt i två timmar gav jag upp. Han fick följa med ner för en kvällsmacka och ett glas mjölk. Nu har han precis somnat bredvid mig, 2,5 timme senare än vanligt.

Det innebär att inlägget om doppresenterna dröjer. Jag kan i alla fall avslöja att alla var fina och genomtänkta. De passar lillebror jr. perfekt. Han har förövrigt också åkt på en förkylning light med ögoninflammation.

Nu ska jag krypa ner mellan nytvättade lakan och försöka bota baciller med sömn.