Igår åkte jag snabbt förbi Melab i Moheda för lite shopping av kläder. Ja inte för att jag egentligen behövde något nytt men vem kan motstå en mysig butik som dessutom har REA 😀. Jag skulle egentligen endast köpa en tunika. Jag kom därifrån med en hel kasse kläder både på REA och ordinarie pris. Jag hittade bra jobbkläder som både går att dressa upp till fest eller dressa ner för att jobba i. Helt enkelt endast bra kläder👍🏻.  Några av klädesplaggen fotade jag lite snabbt.


Shopping i små butiker.

Just igår blev min shopping impuls och i hundranittio, kanske som mitt vanliga tempo haha 😂🤣. Jag tänker varje gång att jag ska ta mig tid till att inte stressa in i butiken och snabbt ut igen. Men fördelen med Melab är att jag kan åka hem med en hel kasse kläder och prova i lugn och ro för att sedan om det är något som inte passa lämna tillbaka. Det är service utan knussel, samma gäller lampor och inredning. Mycket enklare att ta med en lampa eller två och prova om det passar i just ditt hem. Jag tror att nästan samtliga lampor i vårt hus kommer ifrån Melab och även delar av min garderob.Jag personligen tycker om att handla i små butiker, närheten och service finns oftast i sådana butiker. Det är likadant när jag handlar mat, det blir oftast i mindre mataffärer än i de stora komplexen.  Jag vet inte om jag tänker annorlunda för att jag själv driver butik eller om jag bara är sådan som person. Men handlar inte kunderna i de små butikerna överlever inte våra butiker. Självklart vet jag att de stora komplexen också behöver finnas för att de har oftast större utbud men jag tänker oftast till en extra gång och försöker gynna mindre företagare.

Nu ska jag fortsätta min städning av garderoben för att mina nya plagg ska får plats.
Trevlig lördag så hoppas jag att solen ☀️snart kommer fram och sluta lysa med sin frånvaro.