LÀngtar efter dessa smÄ busfrön.

Idag kommer mina Ă€lskade systerbarn till fastlandet 💕. Det ska bli sĂ„ mysigt att hinna trĂ€ffa dom en stund i eftermiddag. Jag har inte trĂ€ffat dom sedan bröllopet i juni sĂ„ nu Ă€r mosters lĂ€ngtan stor.

Semesterlunk

SjÀlvklart blir det kul att Àven hinna byta nÄgra ord med systeryster och hennes man. Det blir lunch hos mina förÀldrar men idag hinner vi bara ses ett par timmar. H ska pÄ pyjamasparty och mannen ska köra till Jönköping för att titta nÀr O spelar hockey. VÄr första gemensamma semestervecka har varit lite spretig. O tillbringa en vecka i Jönköping pÄ hockeylÀger, H och jag har varit i Mellbystrand och mannen i huset har börjat mÄla om vÄrt hus. Till helgen samlas hela familjen igen och ska ha semester tillsammans. Vi Äker till Gotland för att njuta av den underbara ön.

Underbara Visby


Min syster med familj hinner komma tillbaka pĂ„ ön nĂ„gra dagar innan vi Ă„tervĂ€nder till fastlandet. Jag tycker att vi har ett jĂ€tte bra upplĂ€gg under sommaren. NĂ€r vi Ă„ker till Gotland Ă„ker syster m familj till fastlandet och till Öland. DĂ„ Ă€r vi husvakt och kattvakt. Sen bokar vi alltid in att vi syns antingen i början eller slutet av vĂ„r sommarvistelse pĂ„ Gotland. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt hinner vi umgĂ„s 🌾.

Jag njuter av semesterlunk.

Lata dagar med mycket bad

Jag kĂ€nner att denna sommaren har börjat precis som jag tĂ€nkt mig. Jag har varit flera gĂ„nger pĂ„ Öland med mina kids. De har haft med sig kompisar eller har det kommit kompisar till oss. Veckorna har varit lata, sena kvĂ€llar och lĂ„nga sovmorgnar iallafall för barnen. Vi har badat, fikat och myst precis som ett sommarlov ska vara. Jag har hunnit lĂ€sa fyra böcker 📚📖 och njutit av ledigheten. I Ă„r har jag extra lĂ„ng ledigheten nĂ€stan som ett helt sommarlov. Det kĂ€nns lyxigt men jag jobbar nĂ„gra dagar hĂ€r och dĂ€r. NĂ€r man Ă€r egenföretagare och driver butik Ă€r det mycket som ska skötas bakom kulisserna Ă€ven fast det Ă€r sommar ☀. NĂ€r vi var pĂ„ Öland kunde jag koppla upp datorn nĂ„gon timme pĂ„ morgonen och jobba undan det som behövdes. JĂ€tte skönt för jag kĂ€nner mig Ă€ndĂ„ ledig.

Strax blir det frukost med jordgubbar 🍓 innan dagen drar igĂ„ng.

Ha en mysig dag 🌾!