Så sitter den äntligen där – ringen på mitt vänstra ringfinger. Nu känns förlovningen lite mer officiell och att vigseln närmar sig. 


En trevlig bieffekt med att åka upp till Stockholm i tisdags var att jag fick tid att titta på ringar. Och jag hittade en som jag fastnade för. En halv alliansring med små diamanter. Jag hittade även själva vigselringen men den väntar jag med att avslöja. 

INBJUDAN TILL BRÖLLOPET

Vi har bara skickat ut Save The Date-inbjudan så nu börjar det bli dags att skicka själva inbjudan. Nu vet vi ju var själva vigseln ska vara. Efter att ha haft en lite paus i planeringen är jag nu redo att ta tag i den igen. Bröllop juni 2017 – here we come. 


EN HALV BRÖLLOPSKLÄNNING

Jag har hittat delar av min bröllopsklänning. Jag tänkte kombinera en spetsklänning med en lång tyllkjol. Klänningen är hittad på H&M av alla ställen. Efter lite skrädderiarbete kommer den att bli perfekt. Nederdelen, dvs tyllkjolen, ska jag beställa från Etsy. Jag ska bara ha rätt mått. När jag mätte mig häromdagen upptäckte jag att jag hade krympt TVÅ cm. Är det ens möjligt?!


BRÖLLOPSRESA

En av de viktigaste sakerna är i alla fall redan bokad – bröllopsresan. Dagen efter bröllopet flyger jag och min man till Stockholm och sedan vidare till Rom. Där ska vi äta gott, insupa det italienska livet, titta på sevärdheter men främst bara ägna oss åt varandra. Under tiden kommer barnen ha roligt med sina mor- och farföräldrar. Jag kommer såklart att längta ihjäl mig efter dem och säkert gråta när jag åker iväg till flygplatsen.