Årets första nyhetsbrev från Lilla Bus skickades ut ikväll. Där står det bl.a. om 40% REA på barnkläder!

40% REA

40% REA på barnkläder

40% REA

I Lilla Bus butik i Alvesta kan du fynda barnkläder från kända märken som Geggamoja, Maxomorra och Villervalla. Det är helt ärligt en fantastisk REA. Det är slitstarka kläder i bra kvalitet och som är väl tilltagna i storlekarna. Det är också kläder som håller till fler barn så låt syskon, kusiner och vänners barn ärva. Dessutom finns det så många fina färger och mönster att välja på. Perfekt för busfrön som vill upptäcka livet i mjuka sköna kläder.

Hust & Clair – Nytt märke hos Lilla Bus

I nyhetsbrevet kan du även läsa om Lilla Bus nya klädmärke Hust & Clair. Fina mjuka bodies och byxor till vettiga priser. Från 149 kr.

Du förtjänar nybakade frallor

nybakade frallor

Lilla Bus vill tacka dig som handlar hos oss lite extra. Varje lördag fram t.om. 11/2 har du chans att få nybakade frallor till frukosten eller fikat. De första kunderna som handlar i Lilla Bus butik i Alvesta på lördagar får med sig nybakade frallor hem. Njut lite extra på helgen – det tycker vi att du förtjänar!

Först till kvarn och så långt lagret räcker är det som gäller. Mums!

Få erbjudanden hem till dig

Om du vill få erbjudanden, som t.ex. 40% REA på barnkläder, till din inkorg anmäler du dig enkelt till Lilla Bus nyhetsbrev på hemsidan.