Röda hjärtan, rosor, kort och choklad? En noga genomtänkt present till någon som du håller kär? Eller kanske till dig från någon speciell? Ett gosedjur för att visa din kärlek? Eller ingenting? Hur firar du Alla hjärtans dag? 

alla hjärtans dag

Enligt en artikel från Expressen är den populäraste Alla hjärtans dagspresenten bland svenskarna att bli bjuden på middag (36%) . Kläder och geléhjärtan är minst populära presenter. Jag vet att många är emot dagen och tycker att det är ett kommersiellt jippo. Svenskarna har firat Alla hjärtans dag sedan 1960-talet vilket jag tycker gör det till en tradition. Hur länge har vi tittat på Kalle Anka på julafton, liksom?!

Få Alla hjärtans dagspresent från Lilla Bus

Så länge det finns kärlek i världen tycker jag att den är värd att fira, särskilt med tanke på hur världsläget ser ut just nu. Mer kraft och energi åt det goda i livet! Och alla kan behöva en dag där vi påminns om vad och vilka som är viktiga för oss. För egen del kommer jag att ge mina barn varsitt mysigt gosedjur (storebror en apa och lillebror en kanin) från Lilla Bus.

Min sambo kommer att få en stor puss på munnen och kanske en extra chokladbit. Själv kommer jag nog att sno åt mig den extra present Lilla Bus delar ut när man handlar för minst 150 kr. Erbjudandet gäller 7-14/2 så ett tips är att handla dina Alla hjärtans dagspresenter då. Läs mer om erbjudandet och andra kanondealar i Lilla Bus senaste nyhetsbrev.

alla hjärtans dag

I samma nyhetsbrev kan du även läsa om lördagsfrallor, slutrea 40%, gosedjur och sista dagarna med månadens vara.

alla hjärtans dag

Uppskattad present på Alla hjärtans dag

Vill du ge dina barn en uppskattad present på Alla hjärtans dag? Ge dem din tid! Vig dagen åt barnen. Hämta dem efter skola/förskola och bryt vardagsrutinerna lite.  Ta med dem till en leksaksaffär och låt dem välja en present själva. Ta dem sedan till ett fik eller en pizzeria eller till parken eller vad som helst och låt Alla hjärtans dag bli barnens dag! Låt dem vara uppe lite längre. Strunta i att det är en dag imorgon också. Poppa popcorn, se en film, busa, prata förtroligt, lek med den nya leksaken. Det kommer garanterat att bli uppskattat – både från dig och från barnen!