önskelista, all your wishes do come true"

Emellanåt kommer jag att ha tipstisdag här på bloggen. Just den här gången vill jag tipsa om Lilla Bus grymma erbjudande om önskelista.

Skapa önskelista – få 10% rabatt

skapa önskelista hos Lilla Bus och få 10% rabatt

Jag har alltid tyckt att det är svårt att hitta den perfekta presenten, oavsett om det är till barn eller vuxna. Ofta tänker jag att jag ska skriva upp en lista i mobilen. Perfekt att plocka från när nästa bemärkelsedag kommer. Tänker jag. Men jag gör inte. Hur svårt ska det vara?

För sådana som mig är en önskelista perfekt! Då vet jag exakt vad jag ska köpa och behöver inte lägga ner tid på att fundera ut något som jag tror att personen i fråga förmodligen, men inte säkert, vill ha. Ännu bättre är det när önskelistan redan finns i butiken. Att slippa stressa runt på stan för att hitta den påtänkta presenten är, om möjligt, värre än att försöka komma på en bra och lagom personlig present.

Det är minst lika jobbigt för den som ordnar tillställningen. Utöver allt fix med mat, dryck, utsmyckning, kläder, osv. så ska man även lämna förslag på presenter. Och komma ihåg vad man har sagt till vem. Om det ändå råkar blir dubbletter av något behöver man krånglet med att byta eller lämna tillbaka.

Lilla Bus har tänkt på det där och erbjuder önskelista till dop och kalas. Den som skapar önskelistan kan komma in till butiken för att i lugn och ro titta igenom sortimentet av leksaker, kläder och inredning. Inte nog med det. Den person som skapar själva önskelistan får 10% rabatt på handlade totalsumman vid sitt nästa köp. Bra va?!

Pst. Om du hellre vill skapa önskelista hos Lillabus.nu går det också att ordna. Kontakta oss på info@lillabus.nu.

Pst2. Om du vill få fler tips kan du titta in på Lilla Bus maskot Affe Giraffs tipssida. Där finns alla möjliga tips sparade, bl.a. roliga lekar vid resor.