Det har ekat tomt här på bloggen ett tag. Ursäkten är väl julledighet. Men nu är vi laddade för ett nytt år och nya möjligheter. Vi börjar med månadens vara hos Lilla Bus för januari 2017.

Månadens vara – Skoj att lära

månadens vara Skoj att lära

Månadens vara hos Lilla Bus är Skoj att lära – ett roligt och lärorikt häfte från Tactic. Barnen lär sig alfabetet och siffror på ett roligt sätt. Färglägg, dra streck och para ihop bokstäver och siffror.

Jag minns själv hur kul det var att lära sig alfabetet och att lära sig läsa. När jag hade knäckt läskoden (på baksidan av mjölkpaketet) slutade jag aldrig. Att läsa. Att skriva. Att lära. Intresset har hållit i sig i 30 år. Men just de där första stegen – hur handen visar pennan på pappret, hur tungan och munnen formar ordet och hur fantasin byggs upp i huvudet. Det var det bästa.

Just det kravlösa lärandet tror jag också är det roligaste. Skoj att lära innehåller inga pekpinnar, inga måsten utan är baserat på just skoj. Det gör det hela så mycket bättre.

För endast 69 kr (ordinarie pris 89 kr) kan du fynda Skoj att lära under hela januari. Finns i Lilla Bus butik i Alvesta och självklart på webben.

Det är skoj att lära!