Jag gillar att upptäcka saker som underlättar mitt liv. Just nu är nyhetsbrev en nygammal upptäckt för mig. När julen närmar sig är det perfekt att erbjudanden och julklappsförslag dimper ner i inkorgen. Lilla Bus nyhetsbrev riktar sig till dig som vill läsa om och fynda leksaker, barnkläder och inredning till barnrum!

Nyhetsbrev Lilla Bus

Delar av Lilla Bus senaste nyhetsbrev. Klicka på bilden för att läsa brevet i sin helhet.

Som för många andra är vardagen stressig för mig. Jag behöver prioritera vad jag lägger min tid på. Till exempel prioriterar jag inte miljoner timmars surfande framför datorn för att hitta en lämplig julklapp till sambons bryllings hund. Eller present till glöggfesten. Eller ens julklappar till barnen. Då är nyhetsbrev perfekt att få – i lagom dos.

Planera och fynda mera

Att få erbjudanden till inkorgen passar mig perfekt. Som en komprimerad version av nätsökning. Det är inte alltid att innehållet eller erbjudandet i nyhetsbrevet är aktuellt för mig just nu. Idag. Men då gäller det att tänka framåt och planera. Visst skulle gosegiraffen Raffi passa till lille Emils dop i februari? Jag passar på att köpa nu. Och just det, Black Friday, kommer om ett par veckor. Då kan jag säkert fynda något att lägga under granen.

Lilla Bus nyheter i inkorgen

Om du är på jakt efter bra erbjudanden till barn och tips på prisvärda leksaker kan jag rekommendera Lilla Bus nyhetsbrev. Det kommer, i min mening, med lagom tidsintervall. Där kan du läsa om nyheter hos Lilla Bus och få tips om det mesta som har med barn och leksaker att göra. Så klart är det också där rabattkoder, prissänkta varor och tävlingar med chans till maffiga vinster presenteras.

Prenumerera på Lilla Bus nyhetsbrev

Vill du börja prenumera på Lilla Bus nyhetsbrev gör du det enkelt på hemsidan Lillabus.nu. Fyll i namn och e-post. Vips så får du nästa brev hem till din inkorg!

Prenumerera på LIlla Bus nyhetsbrev

Du anmäler dig enkelt till Lilla Bus nyhetsbrev.