Nytt år nya utmaningar men framförallt nya möjligheter. 2018 gjorde entré fort, vi hann knappt skåla 🥂 förrän klockan slog tolv eller kan det vara så att vi hade så trevligt på kvällen.

Nyårsdukning

Raketer eller inte raketer

Jag slets mellan vänner, raketerna på himmelen till stallet med hysteriska hästar. Usch ja det är verkligen inget kul när djuren far illa av ljudet från raketerna. Just nu har vi tre hästar i stallet varav två hästar som inte fixar raketer, den tredje stod o mumsade hö som inget hade hänt. De andra två stackarna varken åt eller drack utan svettades, det ångade från dom. Men nu är ordningen återställd, skönt. Till nästa år måste jag komma ihåg lite lugnande åt mina fyrbenta vänner.

Raketer eller inte raketer

Vad händer i januari

Hmm nytt år! Mål och nya satsningar ligger i görningen. Jag har fortfarande inte satt mina mål på print endast i huvudet. Det gäller målen för både mig själv och företaget. Har ni satt nya mål eller nyårslöfte för 2018?

Vad händer i januari, jag ska åka till Gotland och fira världens bästa ✨4-åring ✨och mysa med syster yster ett par dagar på ön. Samtidigt blir det lite jobb, ska passa på att träffa några leverantörer när jag ändå är på plats.

Blivande 4-åring på språng

Mina barn har fortfarande jullov så det blir några dagar till innan allvaret drar igång för fullt. Skönt att hinna pausa från vardagsstressen och för min del har det varit en höst med mycket jobb. Kul men nu har det varit skönt med lite ledigt tillsammans med familjen. Känner mig laddad för en rolig vår.

Näst på tur är Formex i mitten av januari. Vi ska dit och spana in våren 🌿. Redan inom någon vecka har vårvarorna börjat ta plats i hyllorna både på Lilla Bus och Lilla Hem. Först ut är barnkläder men strax efter kommer vårens gardiner och kuddfodral, ljuslyktor och mycket annat fint.

Vi hörs snart igen 🤗!