Det har blivit dags för en förändring på bloggen. Som du kanske märker har den bytt utseende. Jag håller just nu på att testa olika teman. 

Tema Hueman WordPress

Minsysterochjag.se är gjord i WordPress. Jag är ingen expert på kodning, css och allt annat tekniskt som hör till en blogg men jag tycker att det är kul att lära mig. Det skulle förmodligen vara enklare och gå snabbare att använda en standardmall på en bloggportal. Men jag gillar utmaningen det innebär att lära sig något nytt. Framför allt gillar jag tillfredsställelsen när jag lyckas.

Just nu har jag aktiverat temat Hemingway och håller på att anpassa det till Minsysterochjags design. Allt är inte klart så jag hoppas att ni har överseende ett par dagar till.

Tiden går när man blir uppslukad i något. Nu ska jag passa på att sova. Man vet aldrig när lillebror vaknar (dags att börja kalla honom mellanstor snart kanske…?) och kräver nattvälling.