I båda butikerna gäller snart fullt ös. Nya varor ska beställas, vi åker till Formex i Stockholm. Där samlar vi inspiration och gör beställningar inför hösten. Alltid lika kul när vi går in i en ny säsong. Framförallt tycker jag att hösten är extra kul. Då kommer i alla fall jag tillbaka från semestern med extra energi, nytt fokus och massor av idéer. På Formex blir det mycket jobb i dagarna två. Jag kan inte säga att vi fått rutin men lärt oss lite hur vi ska lägga upp dagarna. Ett måste är bekväma skor sen klara jag mycket. Det är alltid lika kul att träffa leverantörerna och se vad höstens nyheter har att presentera. En härlig mix med nya perspektiv till bra idéer som går att utveckla i butikerna. 

Högsäsong

Vi går mot högsäsong och detta gäller både Lilla Hem och Lilla Bus. På Lilla Hem är det ny inredning som ska passa in i någons hem. Det är gardiner, löpare, textilier och  inte att förglömma ljusen. Vi går mot en ny årstid med denna årstid kommer mörkret. Vi tänder mer ljus och myser. Massor av nya fina ljusstakar och ljuslyktor När sensommaren och hösten knackar på dörren är det dags att börja boa in sig och se om sitt hem. Fixa stilen med ny inredning och detaljer som passar ditt hem.

Uppdatera med nya hösttips:

  • Nya kuddar, det ger hemmet en ny känsla
  • Matcha ditt hem med någon udda möbel, lätt att flytta runt
  • Bunkra med ljus för höstens mörker, finns i många fina färger
  • Nytt doftljus som behåller sensommaren i minnet
  • Bygg ett stilleben på något fint bord eller sidebord
  • Sammet i gardiner, puffar och kuddar
  • Elefanter, ormar och apor, djurtemat fortsätter i höst

Ja listan kan göras hur lång som helst.  Det känns som att vi är öppna för inspiration och förvandling av våra hem när denna tid på året närmar sig.

Håll utkik på instagram och facebook där ser du vad vi hittar på under våra Formexdagar.