När ett blir två – mitt nästa projekt

För mig är det dags att ett ska bli två. Till hösten är det dags att växla upp, jag väntar inte tillökning men mitt företag ska gå från ett till två. I höst kommer Lilla Hem att öppna i Alvesta, en butik med inredning och presenter.

Nytt blad skrivs

Ni som följer oss på bloggen och instagram kommer att få följa med på min resa. Nyheter och uppdateringar släpps efterhand som företaget utvecklas. Ett nytt blad ska skivas. Efter tio år i leksaksbranschen tar jag ett ytterligare steg framåt mot nya mål. Det är alltid lika spännande att kunna bläddrar tillbaka för att se hur mina mål såg ut från början. Oftast hinner de ändras lite under tidens gång…

Med nya pusselbitar

Bitarna börjar falla på plats och en ny plattform håller på att byggas. Det blir nya bitar som ska passa ihop för att bilda Lilla Hem. En spännande utmaning och ett roligt projekt. Vi hoppas att alvestaborna med omnejd kommer att uppskatta en ny butik. Butiken kommer att ha samma entré som Lilla Bus men innanför dörren kommer det att finnas två butiker. Min hjärna jobbar på högtryck, idéer som ska kluras på, inredning som ska klaffa och nya leverantörer ska kontaktas. Det är en lång process innan jag är i hamn men  en rolig process.

Inspiration för komma skall – Lilla Hem

En aktiv höst

Det blir en aktiv höst för min syster och jag. Samtidigt som jag smider nya företagsplaner ska min älskade syster blir 3-barns mamma. Så underbart, roligt, spännande och mysigt. Det är nästan så att jag kan bli lite avundsjuk på en växande gravidmage. Så det lutar åt många båtturer till Gotland i höst. Både för att hinna bebismysa och träffa de andra små juvelerna men även passa på att träffa några av mina leverantörer som finns på Gotland.  Vilken toppen höst detta kommer att blir.

Inspiration för Lilla Hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med denna nyhet önskar jag er en fortsatt härlig dag!

 

 

 

2 kommentarer

  1. Jippie! Så kul med Lilla Hem. Grattis till tillökningen :).

    Vi ses snart i Småland!

  2. Såååå kul, tycker din inredningsintresserade svärmor. Vilken nyhet och lycka till med Lilla hem.👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*