Svalkande vĂ„gor och en varm sol 🏝, kan det bli hĂ€rligare en weekend utanför Malaga. Knappast, mor och dotter helgen börjar gĂ„ mot sitt slut. Vi har haft ett par hĂ€rliga dagar med shopping, promenader men framförallt sol och bad. Klart det sist nĂ€mnda har mer min dotter stĂ„tt för Ă€n jag. Jag blir lite av en badkruka nĂ€r temperaturen sjunker under 20 grader i vattnet. Det mĂ€rks att Ă€ven Spanien gĂ„r mot lĂ„gsĂ€song och temperaturen sjunker snabbt pĂ„ kvĂ€llarna.

svalkande vÄgor

Svalkande vÄgor och vÀrmande sol

En hÀrlig helg

Det Àr en lagom helg för mor och dotter mys nÀr dottern precis fyllt nio Är. Jag kan varmt rekommendera en weekend vid nÄgon av Spaniens kuster. Det Àr smidigt för oss i södra Sverige att flyga frÄn Kastrup. H och jag tog tÄget ner till Köpenhamns flygplats och frÄn att vi steg pÄ flyget landade 3.5h senare i Malaga. Jag som gÀrna somna innan flyget helst har lyft fick försöka hÄlla mig vaken en stund sÄ H hann komma till ro. Jag tycker flyg Àr ett smidigt transport sÀtt och flyger gÀrna om jag ska nÄgonstans.

En dag vid havet

Ingen badkruka hÀr inte

Glass Àr gott

Julhandel

Imorgon bitti lĂ€mnar vi Malaga och flyger hemĂ„t igen đŸ›«. Tillbaka till vardags rutiner och planering mot en förhoppningsvis hektisk julhandel för bĂ„de Lilla Bus och Lilla Hem. Ser framemot denna tiden pĂ„ Ă„ret nĂ€r vi har mycket att göra i butiken och slĂ„ in fina julklappar och presenter i hĂ€rliga papper.

Julgranen pĂ„ Kastrup flygplatsHörs snart igen 💕