Då kör vi en blogglista igen. Denna hittade jag på Nouw. De har samlat blogglistor till de vars inspiration tryter. 

Jag älskar… min beanbag-kudde eller vad man nu ska kalla det. Gravidkudde/amningskudde. Den är så skön att vila en trött mammakropp på i sängen att jag nog kommer att behålla den även efter det att bebisen är ute.

Jag saknar… min träning. I helgen sprang jag mitt sista löppass som gravid. Jag är snart halvvägs i graviditeten och jag vill inte att kroppen ska ta stryk, varken nu eller längre fram när bebisen är ute. Tyvärr har jag inte tränat lika mycket under den här graviditeten som jag har gjort under tidigare graviditeter men efter påsk ska jag ta tag i träningen igen. Styrka ska bygga denna gravidkropp…

Jag önskar… att lillebror vill acceptera det faktum att det är slut på vällingdrickandet på nätterna. Avvänjning pågår och det är inget lätt jobb. Sämre sömn och större frustration hos alla familjemedlemmar och en ökad mammighet som jag tidigare inte har märkt av hos lillebror. Trägen vinner. Eller lillebror, vi får se…

Jag brukar… drömma mig bort på Pinterest de nätter jag och/eller lillebror håller mig vaken. Scrollandet efter inspirerande frisyrer, matchande klädgarderob, grönskande terasser och DIY-projekt är en njutning som jag får betala för på morgonen. För oftast fortsätter jag vara inne på appen långt efter det att lillebror har somnat om…

pinterest

Jag behöver… en fotograf till bröllopet i juni. Vi letar halvhjärtat fastän jag egentligen vet att det krisar att hitta en prisvärd fotograf så här nära inpå bröllopet. Tips mottages gärna…

Jag fick… ett olivträd i födelsedagspresent av svärföräldrarna. Jag ska verkligen försöka hålla det vid liv…

Jag blir glad… av våren och hösten. Det är mina favorithögtider. Annars blir jag glad av omtanke från någon annan (vem blir inte det). Just nu blir jag extra glad av tanken på att jag på fredag ska få se bebisen i magen. Vi ska nämligen på RUL då, jag och sambon…

Jag mår bäst… när jag är nära min familj, när jag känner mig trygg, när jag känner mig stark, när jag har en balans mellan familjeliv, egentid, träning, skrivande och socialt umgänge…

Jag längtar… till helgen då jag ska träffa gamla barndomsvänner. Vi är ett gäng tjejer som har hängt ihop från högstadie-/gymnasietiden. Vi är alla mitt uppe i småbarnslivet eller karriären vilket gör att vi varken hörs eller träffas särskilt ofta. Men då och då får vi till en träff. För min del blir det ett stopp i Alvesta och Lilla Bus innan jag åker vidare ner till Malmö och resten av gänget. Kul ska det bli!

Tack Nouw för lånet av listan!