Listan som jag hittade på Kenzas blogg är daterad 2010 så den har några år på nacken (undra hur många inlägg och listor Kenza har hunnit göra). Det är en ”Dagens”-lista men för min del får det bli en ”Gårdagens”-lista eftersom jag skrev den igår, torsdag. 

Lista lånad från Kenza

Dagens/Gårdagens fågelinvasion vid Almedalen

Dagens humör: Glad, trött och lite stressad

Dagens mående: Tacksam. För mina barn. För att jag bor i Sverige. För att jag har en underbar sambo. För att barnen inte har bråkat nämnvärt mycket idag. För att nattning av två barn samtidigt gick smidigt och att jag på grund av det får ett par lugna timmar för mig själv.

Dagens borde: Tömma kattlådan. Torka golv. Ett av två kommer att bli gjort innan jag går och lägger mig.

Dagens frisyr: Otvättat (men förhoppningsvis borstat) hår uppsatt i någon sorts svans/knut som till stor del har gömts under en mössa idag.

Dagens smink: Inget smink.

Dagens klädsel: Jeans, vit stickad polotröja på dagen, blå hoody på kvällen.

Dagens planer: Tömma kattlåda. Utöver det hämta/lämna på förskolan, utflykt till Almedalen för att mata fåglar, baka grötbullar, tvätta, köpa julklappar, uppdatera min mobil… Det vanliga.

Lista lånad från Kenza

Min charmiga lista över saker att göra

Dagens materiella vill ha: En ny mobil. Högtalaren har gått sönder, kameran är usel och låsknappen är trasig på min nuvarande.

lista lånad från Kenza

En iPhone 7 hade jag inte tackat nej till

Dagens fundering: Vilken meny ska vi ha när vi får gäster på lördag.

Dagens beroende: Clementiner.

Dagens tråkigaste: Inget av barnen åt middag i större utsträckning. Båda var för trötta och det fanns för många störningsmoment (bland annat en flaska sirap som lillebror inte fick öppna och som han fick utbrott för. Försök till muta i form av en Klämmis från min sida resulterade i utbrott från storebrors sida eftersom hans Klämmissort var slut). Det slutade med att barnen gick från bordet och jag satt ensam kvar och tryckte i mig min middag på två minuter. 

Dagens längtan: Imorgon då sambon kommer hem och familjen är samlad igen.

Dagens superlängtan: När jag åkte för att hämta storebror på förskolan efter lunch. Det är alltid lika kul att komma dit. Oftast sitter han, de andra barnen och personalen och äter lunch. Roligast är att smyga på honom och få höra och se honom agera i en miljö som inte är hemma och bland personer som inte är hans närmsta.

Dagens tidning: Hahahha, hahhaha, hahha – jag får ont i magen. Läsa? Hinna bläddra? Hahhah

Dagens låt: Egenpåhittad Kalle Anka-låt med Klas Klättermusmelodi.

Lista lånad av Kenza

Så långt ifrån Kenza som man kan komma. Selfie tagen med dålig mobilkamera, ofiltrerad sanning utan smink och med flottigt hår. That´s life just nu.

Tack Kenza för lånet av listan.

Trevlig fredag på er!