Först, grattis Ida Warg och Alexander Pärleros, till förlovning och graviditet. Det ska bli kul att följa. Här kommer en lista lånad från Ida Warg.

Bild lånad från Ida Wargs blogg

Veckans mående

Mycket bra. Barnens mormor var på besök halva delen av veckan och det var en fröjd att se hur relationen mellan min mamma och mina barn stärks. Att dessutom få avlastning i vardagen när mannen är på redande fot gjorde mig harmonisk.

Veckans läskigaste

Ja, vad skulle det kunna vara? Kanske när jag i podden Första glaset hörde Mikaela Bley och Denise Rudberg berätta om hur ett par upptäckte att två män bodde i källaren i parets hus. När paret hade somnat kom männen upp i huset, tog mat ur kylen, tittade på paret när de sov och lämnade fimpar efter sig. Detta lyssnar jag på när jag ligger i sängen och ska sova…

Veckans godaste måltid

Hela veckan har ju inte gått än men hittills har mammas nybakade grötbullar varit bäst. Jag älskar ju frukost.

Veckans jobb

Hjälpa syster med nyhetsbrev för Lilla Bus och Lilla Hem.

Veckans klädesplagg

Hahaha, räknas mysbyxor?

Veckans tråkigaste

Att lillebror jr. har blivit förkyld. Och att jag sällan använder kameran eller prioriterar bloggen just nu. Jag håller på att somna när jag skriver det här. Tröttheten är enorm.

Veckans låt

Hjulen på bussen. Lillebrors favorit.

Veckans bästa

Inträffar imorgon då mannen kommer hem

Veckans boost

Sömn sömn sömn.

Veckans mysigaste

Familjefredag. Det innebär att det är padd-, och datorförbud hos oss. Vi försöker hitta på något tillsammans istället. Poppar popcorn, spelar spel, tända brasa,osv. Barnen börjar lära sig men ibland kommer protesterna…