Idag har H och en kompis varit på bio. Kan säga att vi var i princip helt själva på en hel biograf 🎬. Tror aldrig jag har upplevt det tidigare. Eftersom att hennes kompis fyllde år förra veckan passade det bra att ge bort en bio i present. När det sen visade sig att Lassemajas detektivbyrå precis hade haft premiär blev det ett säkert kort. I filmen fick vi se hur Lasse och Maja träffades för första gången. De fick sitt första fall med ett spännande äventyr. Vem är skurken på Vallebyskolan och kommer Lasse-Majas detektivbyrå kunna lösa deras första mysterium? En film som jag kan rekommendera om ni inte redan har sett den.

Popcornmys

Uppdukat med popcorn, dryck och en påse godis satte vi oss tillrätta och väntade med spänning att filmen skulle börja. Tjejerna var merän nöjda och tyckte att filmen var bra. Pluspoäng är att de hann med och prova samtliga platser i biosalongen innan filmen började. De kom dock fram till att mitten raden (som vi hade bokat från början) blev en bra plats.

Reklamen hann snurra mot sitt slut innan ytterligare sju personer dök upp på bion. Totalt 10 personer, helt galet lite folk. Men det är klart en torsdag kl.18 med ett strålande sommarväder. Många väljer troligtvis att vara ute i det fina vädret.

Ha en fortsatt mysig kväll 🤗