Det krävs mod att lita på sin känsla. Mod att inte lyssna på tvivlarna, både i form av egen Jante på axeln och av Jante som sitter mittemot. Min syster är modig på många sätt. Men det modigaste hon har gjort är att lita på sin känsla för leksaker. Det resulterade nämligen i Lilla Bus – leksaksbutiken där fantasi blir verklighet. 

Leksaksbutiken Lilla Bus

Leksaksbutiken Lilla Bus – där fantasi blir verklighet!

10 år med känsla för leksaker

Hennes egen fantasi blev verklighet för 10 år sedan. Ett eget företag och en egen butik fylld med leksaker, glädje och kärlek. Redan från början var hon på det klara med att det skulle bli en äkta leksaksbutik där barnen är i centrum. Det har resulterat i full kontroll på inköpen för att säkra hög kvalitet och unika märken. Sortimentet av leksaker och kläder är väl genomtänkta.

Välkommen till en magisk värld

Det är magiskt att öppna dörren till Lilla Bus och ta steget in i en drömvärld. Jag påminns varje gång jag är där vilken unik liten pärla min syster har skapat. Hon sätter stort värde i bra och personlig service till butikens besökare, oavsett om det är på webben eller i Alvesta, som handlande kund eller inte. Du erbjuds inte bara det lilla extra utan det är Extra med stort E.

Min systers engagemang och känsla för leksaker smittar av sig. Jag har själv sett hur både stora och små får glittrande ögon av att få gå runt i butiken och ta in det som finns där. Inget är lämnat åt slumpen. Om du har vägarna förbi Alvesta, kom gärna förbi Lilla Bus. Du kommer att förstå vad jag menar.

Känsla för leksaker - Viktoria Åkesson

Min syster med känsla för leksaker

Egen känsla för annat

Det här blir lite av ett skrytinlägg men det är för att jag är så stolt över vad min syster har åstadkommit. Jag önskar att jag hade hälften av hennes mod. Känslan tror jag att jag redan har. Dock inom ett helt annat område än leksaker…