Påväg till min systers bröllop och jag ska vara tärna. Det ska bli så mysigt och kul, inte ett öga kommer att vara torrt iallafall inte mina när brudparet kommer ingående 😊. In i det sista höll jag på att fixa inför bröllopet, allt vi skulle ha med oss och ändå känns det som att jag missat något. Det kommer att visa sig. På Gotland finns det mesta, skulle det vara något jag glömt får vi försöka hitta det i Visby.

Min klänning är nerpackad och kom i tid, färgen var inte riktigt som jag tänkt mig men den funkar. Alltid svårt att beställa o veta hur det ser ut i verkligheten.

 

Min klänning till bröllopet

Lille E med moster

Igår var vi och hjälpte till att förbereda det sista inför deras stora dag. Jag fick passa på att mysa lite extra med lille E. Vi busade och skojade tills han blev så trött att han somnade med moster.

Lille E som busar med moster

Idag är den stora dagen då min syster ska bli fru. Strax blir det frukost för att sedan bege mig för att få make up och sätta upp håret. Även fast att jag får ett par timmar i lugn o ro kommer det vara mycket stim runt omkring. Det är alltid så innan allt klaffa.

Mitt hemliga tal

Innan läggdags igår gjorde jag klart mitt tal. Som tärna är det en självklarhet att hålla tal sa någon till mig en gång. Men eftersom att jag inte är någon talare men gärna vill säga några ord kommer det vara ett annorlunda tal där brudparet får vara med och hjälpa till. Jag tror att detta kommer blir minst lika bra om inte lite mer lättsamt än ett ”vanligt” tal. Hur själva talet och mitt upplägg kommer ser ut  skriva jag om lite senare, vill inte avslöja något om min älskade syster 💕 mot förmodan hinner läsa något innan vigseln 😊 .

Mitt hemliga tal

Mer bilder om bröllopet och dagen på Gotland kommer presenteras. Bilder ska jag försöka lägga upp på vårt instagramkonto @minsysterochjag.se under dagen.

Kram på er o ha en mysig lördag 💕