Att inreda ett barnrum är fantastiskt kul och det finns så mycket fina detaljer att inreda barnrummet med. Jag kan hålla med om att det finns ett stort utbud och ibland kan det vara svårt att välja.

Trender som visas upp

Trenden för att inreda ett barnrum är gärna att resterande rum i huset ska matcha inredningen. De milda och lugna färgerna är tillbaka, framförallt till baby. Jag har precis skyltat om Lilla Bus ena skyltfönster, denna gången blev det inspiration hur ett babyrum kan inredas. Vi har precis fått en ny serie bäddset från Rättstart som går i grått. När vi var på Formex tidigare i höstas presenterades bl.a en ny färg i fåtöljerna från Jabadabado. Många leverantörer tillverka produkter i mildare färgtoner, men självklart finns och ska färg finnas kvar.

bäddset från Rättstart

Bäddset från Rättstart

sängmobil med ljud

Sängmobil att hänga över sängen med musik. Finns i grått, blå och rosa.

Fåtölj jabadabado

Ny fåtölj från Jabadabado i grått.

Barnrum i mildare färgtoner

Att tänka på när man sätter färg i ett barnrum är att först och främst givetvis gå på magkänslan, hur vill jag att mitt barns rum ska se ut. Men ett tips, leksaker har oftast mycket färg så sängkläder och inredningsdetaljer kan hålla sig till lite mildare toner. Bra förvaringsmöjligheter som gör att rummet blir lättstädat är också ett bra tips. Det finns jätte många fina förvaringsboxar både i färg och i mildare toner som ibland gör pricket över i:et i rummet. Här nedan ser ni 3 storlekar på  förvaringsboxar i hårdpapp som rymmer mycket saker. Dessa förvaringsboxar fick vara med i babyskyltfönstret på Lilla Bus idag.

förvaringsboxar

Förvaringsboxar

Något som är både snyggt, praktiskt och roligt med många funktioner är ett babygym. Babygymmet stimulerar syn, hörsel och känsel. Det är mycket att titta på både på rygg- och magläge. Det babygym vi precis fått in i butiken är i samma tema och mjuka färgkombination som resterande produkter i vårt skyltfönster. Denna gången blev ett riktigt babyfönster.

babygym elefant

Ett babygym som är snyggt och roligt med många funktioner.

Ha en fortsatt härlig tisdag!