Igår rullade jag och en av min personal mot Göteborg. Vi skulle på inköpsresa för både Lilla Bus och Lilla Hem. Jag hade från början bokat in  ett möte med Villervalla. Men på vägen upp hann vi med ett stop på Interiörhuset

Morsdag

Med Lilla Hem är tanken att vi öppnar först till hösten men redan nu till morsdag kan du köpa lite presenter, lite axplock av vad komma skall. Vi har avsatt ett skåp i butiken för att visa upp Lilla Hem. Det är inte lätt att vara på inköpsresa när vi står i leverantörens showroom och ska välja. Platsen är begränsad och utbudet enormt. Men med bilen full en knapp timme senare fortsätter vi mot Haga i underbara Göteborg. Vi kom fram till att  inköpen till Lilla Bus är vi oftast överens  men till Lilla Hem kommer våran stil skilja sig  lite mer.  Det är positivt för då kommer Lilla Hem får en bredare bredd än om bara en gör inköp.

Villervalla

Göteborg är en stad i min smak men lite knöligt när man ska köra bil 🚗💨. Utan gps hade vi snurrat runt bra mkt längre. Nu kom vi precis rätt och hittade snabbt en parkering.  Lite stressigt blev det dock och idag upptäckte jag att mitt betalkort satt kvar i parkeringsautomaten.  Men ärliga människor finns, en kvinna hade tagit hand om mitt kort och kontaktade mig, dock på fel mobilnr så jag såg det först idag.  Jag hade redan hunnit spärra kortet och ett nytt är på väg till mig.  Men i Göteborg skulle vi träffa Villervalla för att köpa in vårens kollektion ss18. Jag blev så glad att det var vårens kollektion. När vi lämnade Alvesta igår morse var jag helt inställd på hösten 2018 så det blev en positiv överraskning. Det hade känts lite tungt att köpa in vinterkläder innan sommaren ens hade börjat 😊.

Vårens kollektion till 2018 var jätte fin. Som vanligt har vi ingen möjlighet att ha full sortiment i vår butik men försöker välja ut go bitarna. Vi har fått en bra mix på kläderna och kände oss nöjda när vi steg ut på kullerstensgatorna för att ta oss hemåt igen. Till våren 2018 kommer ni att få se ett mildare Villervalla inte på printen men i färgskalan. En mjukare ton som följer genom hela klädskalan. Jag tror att många med oss kommer tycka att detta blir en underbar kollektion att klä sina barn och barnbarn i eller ge bort som present. Till och med kanske en av de bästa 😀👏.

Trevlig kväll!