I eftermiddag är det ett år sedan lillebror jr. kom med en väldig fart till oss, bokstavligt talat är han född i hallen (Förlossningsberättelse tredje barnet kan du läsa om här). Hans pappa står angiven som barnmorska i journalen. Ett mäktigt ögonblick och ett mäktigt år som vi har fått dela med världens finaste charmtroll.

Ett år av total kärlek från första stund. En ljuvlig varelse som gjorde vår familj komplett. En Skalleper som börjar få en sorts frisyr (om än tunt, blont och lockigt). Den sociala i familjen och som gärna söker kontakt med andra och som charmar alla pensionärer i mataffären.

En typisk lillebror som avgudar sina äldre bröder och som älskar när de leker i närheten av honom och som inte kan förstå varför de säger ifrån när han lägger sig i leken.

Trean som älskar djur och hjul och snören, gärna i kombination. För att inte tala om bus i sängen. Som tar god tid på sig (klappade händerna först för ett par veckor sedan och det kommer nog att dröja innan han vågar ta sitt första steg utan stöd) men som är snabb när det väl gäller. En klättrare av rang och en liten krabat som ligger rejält under standardvikt men som ändå är på gott humör nästan jämt.

Det går såklart inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar S och hur glad jag är att det var just han som kom till oss.

Du gör mig hel varje dag S. Grattis på födelsedagen! Ett år firas i Stockholm och imorgon firar vi en sjuttioåring i Spanien.