Större delen av gravidvecka 26 var jag i Rom på bröllopsresa. Vad finns det att klaga på då?! Jag har ätit gott, sovit gott och rört på mig genom ett 30 grader varmt Rom. 


Det är förmodligen mer ansträngande med hemmalivet med två småbarn och allt vardagsfix men dag två i Rom promenerade vi mycket. Ofta i rask takt och mitt på dagen. Det ska tilläggas att  vi intog en tvåtimmars lunch på en takterrass så vilan var det inget fel på. 


Jag var ändå mör i kroppen när vi kom tillbaka till hotellet på eftermiddagen. På kvällen var jag trött sällskap som somnade efter att ha gäspat mig igenom middagen. 

Dagen efter kände jag mig fortfarande trött i kroppen och vi bestämde oss för att ta en lugnare dag. Det var då jag insåg att jag faktiskt är gravid och att kroppen inte orkar fullt så mycket som tidigare.


Värdeord som införlivas under vecka 26

Ett av mina värdeord för 2017 och som jag bestämde mig för vid årsskiftet är ”vårdande”. Ni kan läsa mer om mina mål och värdeord för 2017 här

Det är dags att börja tänka i de vårdande banorna igen. Det är dags att vårda den gravida kroppen! Jag kommer att göra det i form av att ta det lugnt när jag känner att jag inte orkar. Som häromkvällen när jag struntade i alla måsten-göromål och istället gick och la mig kl.20:30. 


I övrigt kan jag säga att jag under gravidvecka 26 har vårdat njutningen. Och jag har vårdat kärleken till mina nära och kära. Bröllop tenderar att ha den effekten. 

Nu ser jag fram emot att komma in i tredje trimestern och att få gå på midsommarbröllop nästa vecka.