Jag har passerat gravidvecka 24 och jag inser att jag har blivit dålig på att ta kort på magen. Över 60% av graviditeten har gått i ett nafs och jag undrar hur fort de sista veckorna kommer att kännas. 

Det är svårt att känna efter i den här graviditeten. Storebror och lillebror kör på hårt och det gäller att hänga med i deras tempo. Det finns inte mycket tid för reflektioner.  

Dessutom tar bröllopsplanerna mycket tid. Med bara några dagar kvar till att vi ska säga JA finns det miljarder saker att göra. 

Men när jag väl slappnar av, när jag lägger mig ner – då vaknar filuren i magen. Han sparkar och ger sig till känna. Det känns bra och än stör det inte sömnen. 

Fötter och ben är svullna på morgnar och sena kvällar. I helgen fick jag halsbränna för första gången den här graviditeten men jg får skylla mig själv eftersom jag stoppade i mig halsbrännevänlig mat.

Ny månad och ny gravidvecka väntar imorgon. Och snart ett giftemål, bröllopsresa och sommarsemester. Det finns mycket att se fram emot och det jag mest av allt ser fram emot är att få träffa filuren i september. Fram till dess ska jag njuta av sparkarna i magen och livliga blivande storebröder.