Hipp hipp hurra till Kronprinsessan på din dag idag. 

Kronprinsessan Victoria

Bild lånad från Kungahuset.se

Jag vet inte vad jag tycker om Kungahuset egentligen. Behövs de? Ska de avvecklas? Är de bra ambassadörer för Sverige? Oavsett verkar Kronprinsessan vara en sympatisk och klok kvinna.

Det mest intressanta under den här dagen har varit att se gravida Prinsessan Sofia. Strålande med sin gravidmage.

Prinsessan Sofia – due date någon gång i september, precis som jag. Bild lånad från Expressen.se

Jag är glad att jag slipper klä upp mig och gå på 40-årsbaluns just idag. Vi har istället varit på stranden i Åminne på Gotland. En bra strand för barnfamiljer. Dessutom har campingen en pool som gäster får nyttja. Förutom sandkakor har vi haft sand i maten, i dricksvattnet och på oss. Det är bara att gilla läget, är man på en sandstrand så är man.

En perfekt sommardag avslutades med grillade hamburgare och lek i trädgården hos barnens farmor och farfar. Nu sover barnen och snart ska jag och mannen hinna prata ikapp dagen.