Grattis Markiz och Kevin Tainton till Liora

Jag blev både rörd och glad när jag läste Markiz Taintons blogginlägg om och till sin dotter Liora. 

Markiz Tainton Liora

Bild lånad från Markiz Taintons blogg


Många har nog följt Markiz och Kevin Taintons öppenhjärtiga kamp för att bli föräldrar. Efter IVF-försök som började i lycka men som slutade i total sorg och förtvivlan visade Markiz mod och styrka som jag inte är säker på att jag hade haft inom mig om jag hade varit i samma sits. 

Att behöva fatta beslutet att avsluta ett liv som växer i ens mage och att sedan behöva föda fram sin son är för många övermäktigt. Att dessutom prata om det i TV, blogg och poddar samtidigt som man genomgår nya IVF-försök är imponerande. Markiz (och såklart Kevin) förtjänar guldstjärna och mer därtill. 

Jag har följt Markiz blogg och spänt väntat på varje steg i IVF-behandlingen. Det har varit roligt att följa paret genom hela processen från IVF-behandling till plus på stickan och gravidmånaderna. 

När det mot slutet av graviditeten var tyst på bloggen undrade jag om det hade hänt något, men så läste jag det senaste inlägget och insåg att det största hade hänt. Lilla Liora var född och alla verkar må bra. Så stort grattis Markiz och Kevin och tack för att jag har fått vara med på delar av er resa!

1 kommentar

  1. ❤️❤️❤️❤️😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*