Grattis Malin Wollin och Joachim Lantz till femte barnet

Jag läste precis Malin Wollins blogg, Fotbollsfrun, på Aftonbladet. Där avslöjar hon att hon är gravid med sitt femte barn. Bebisen är beräknad till september. Så kul! Stort grattis till er båda. 

Malin Wollin - gravid

Bild lånad från Malin Wollins blogg

Malin Wollin – en kvinna att imponeras av

Jag har följt Malins blogg och krönikor i några år. Jag tycker att hon är en duktig skribent med skinn på näsan. Hon har (till synes) ett självförtroende som jag saknar. Vi delar långt ifrån alla åsikter, men jag respekterar ändå henne och hennes arbete. Duktiga människor som fokuserat går in för sin grej är bland det häftigaste jag vet.

Malin Wollin verkar väldigt fokuserad. Hon skriver krönikor, hon bloggar, hon poddar, hon skriver böcker.  Hon tar sig igenom missfall och sorg och rädslor i offentligheten utan att för den skull tumma på integriteten. Hon och sambon har fyra barn och ett femte på gång och hon verkar få ihop livspusslet – även om hon själv kanske inte håller med alla gånger. Dessutom är hon smålänning. Bara det gör ju att man måste älska henne lite mer!

Och som om det inte vore nog – hon är kompis med Clara ”Underbaraclara” Lidström. Två power women att imponeras – och inspireras – av!

Jag har egentligen bara en fråga till Malin. Med tanke på att hon är i min ålder (om inte jämgammal) och jag tycker att jag lever ett stressigt liv med mina små projekt – hur gör hon?! Vad är framgångsreceptet för att lyckas med livspusslet?

Det ska bli roligt att följa graviditeten framåt.  Grattis igen! Nu ska jag ta min bebiskula med mig till sängen och förhoppningsvis få en stunds sömn innan lillebror kräver välling!

3 kommentarer

  1. Vilken fantastisk recension av min person! Och att allt stämmer så exakt, läskigt bra gjort.
    Jag försöker svara på din fråga i podden i eftermiddag!
    Kram Malin

  2. Hello admin, i must say you have hi quality content here.
    Your blog should go viral. You need initial traffic
    only. How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*