Grattis Johan och Elin Renck

Jag har nyss börjat följa Elin Rencks blogg på The Way We Play. Till min stora glädje meddelade hon häromdagen att en fjärde bebis ligger i magen. Grattis till den kommande familjemedlemmen Johan och Elin Renck.

Bild lånad från Elin Rencks blogg.

The Way we play

The Way We Play har länge varit en favorit hos mig. I deras Small Talk skapas ett mysigt välkomnande, en ombonad känsla som väcker nyfikenheten till liv. Jag vill glänta på dörren till hemmen som visas i fantastiskt tagna bilder. Jag vill ta del av familjerna som bor och lever i de besökta husen och lägenheterna. Framförallt vill jag veta mer om personerna som intervjuas. Jag vill bli förförd och hänförd och fascinerad. I det lilla och i det varma.

Amerikabrevet

På liknande sätt lyckas podden Amerikabrevet fånga mig. Det är Elin Renck och Fanny Reuterswärd som en gång i veckan släpper poddavsnitt från New York där de båda bor med sina respektive familjer. Eftersom jag inte känner till dem sedan tidigare (Elins blogg började jag läsa i samband med att jag fick nys om Amerikabrevet) lapar jag ivrigt i mig information om New York och deras vardag i den hektiska staden.

Både Elin och Fanny öppnar upp sig och vågar prata om sina tillkortakommanden på ett moget men roligt sätt. Jag hoppas få höra mer om bebisen i kommande avsnitt.

1 kommentar

  1. Tack snälla! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*