Fyra dagar efter BF blev Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren föräldrar till en son. Stort grattis!

Jessica Almenäs nyfödde son

Bild lånad från Jessica Almenäs Instagram


Jag har följt Jessica Almenäs i hennes blogg och i podden Träningspodden som hon har tillsammans med Lovisa ”Lofsan” Sandström. Jessica verkar vara en kvinna med skinn på näsan. Hon verkar också gå in för saker – sitt jobb, träning, relationer. Uppfriskande med en kvinna som tar för sig och som vågar leva livet. 

Extra roligt har det så klart varit att få ta del av Jessicas gravidresa under en period när jag själv är gravid med tredje barnet. Det ska också bli spännande att följa vägen tillbaka till hennes första maratonlopp. Förhoppningsvis finner jag inspiration i Jessicas träning och hittar min väg tillbaka till löpningen. 

Stort grattis igen till både Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren! Nu väntar jag spänt på förlossningsberättelsen.