Så kom han då – Bruno Renck. Jag säger grattis till Elin och Johan Renck till fjärde barnet.

Fyra barn på fem år är imponerande. Jag blir ännu mer imponerad av Elin som, vad jag har förstått av hennes bloggande, till stor del roddar barnen på egen hand eftersom maken jobbar oregelbundet och är iväg långa perioder. Att hon och familjen dessutom strax före förlossningen bosatte sig i Vilnius, en ny stad i nytt land med ny kultur och nytt språk är modigt.

Jag hoppas att förlossningen gick som hon hade önskat och att hon hinner njuta av bebisgos mellan livets andra utmaningar och vardagssysslor. Det är inte annat än att jag blir sugen på en minivariant när jag ser bilderna från Elins blogg.

Bild lånad från Elins blogg

Jag ser fram emot att få se fler bilder och att få läsa fler fantastiska texter från Elin om hennes liv och tankar om stort och smått. Fyrabarnsmamman. Wow!