Grattis älskade unge på 3-årsdagen!

Den 5 januari 2014 kl.05:15 kom du till världen, älskade V. Du var efterlängtad och älskad från att du var embryo. Det hade varit en kamp att få dig och vi hoppades innerligt, din pappa och jag, att du skulle välja att stanna. Att du skulle välja oss till föräldrar. Och det gjorde du. Tack för att du gjorde mig till mamma! Grattis på 3-årsdagen.

3-årsdag

Tre år senare har vi en pratglad, blyg, eftertänksam liten herre som är väldigt bestämd. Vi försöker att kalla det för utvecklingsfas, men ibland kräver du mer tålamod än vanligt. Du vet främst vad du inte vill ha. För det mesta är det tvärtemot vad dina föräldrar eller din lillebror vill just nu.

Du har det härligaste skrattet jag har hört. Du har en humor som få och det ska bli spännande att se dig upptäcka världen och livet.

3-årskalas

Du har alltid varit mammig (vi har ett speciellt band du och jag), men på senare tid är det pappa som gäller, förutom vid läggning och när du är extra trött. Ni hittar på roliga saker och har egna som lekar som mer eller mindre urartar till kaos, skratt och höga hopp.

Just höga hopp är du inne på nu. Det och gosedjurskaraktärer som du känner stort förtroende för och pratar mer förtroligt med än dina gamla föräldrar.

Bästa kompisen Herr Apa

Din bästa kompis är Herr Apa som fanns med dig redan på BB. Ni är som ler- och långhalm och oftast får nappen följa med som sällskap. Det är en sorg varje gång Herr Apa behöver bada i tvättmaskinen. Och dina föräldrars försök att introducera nya Herr Apa förkastade du direkt.

3-årsdag

Du är en smart kille som intresserar dig för bokstäver och böcker, för klurigheter och som är stolt över dina egna bajskorvar. Du är smal som en sticka, äter det du själv vill, helst borta ej hemma, och energin blir därefter. Du gillar inte att bli kramad eller pussad på utan väljer själv dina tillfällen att visa din kärlek på.

Grattis på 3-årsdagen älskade vän!

1 kommentar

  1. Grattis på 3-årsdagen V, snart kommer moster och H på besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*