Den här veckan är det många som har gått tillbaka till de vanliga rutinerna igen efter julledigheten. Skolorna börjar, jobbet kallar, väckarklockan ställs och vardagsbestyren gör sig gällande. Som föräldraledig (lillasyster) och som egen företagare (storasyster) som vi systrar just nu är existerar inte vardagen riktigt på samma sätt som när man har ett 9-17-jobb. Och den här veckan blir ännu en mellanvecka för oss. 

Vardagen hålls borta när kusinen hälsar på. Nästa generations lillasyster och lillebror – rätt lika varandra ändå, lillkusinerna.

Människor i ens direkta närhet fållas in i vardagens rutiner rätt snabbt. Men jag (lillasyster) har valt att låta storebror V vara julledig från förskolan ytterligare en vecka. Det ger oss tid. Till roligheter. Till mer tjafs. Till mer kvalitet. Till utflykter. Till stillhet. Till att slippa passa tider. Det passar oss utmärkt.

3-dagarsfeber flyr vardagen

Efter att ha varit på besök i och haft besök från Småland är det skönt med några dagar på egen hand. Dessutom visade sig lillebrors febertoppar vara 3-dagarsfeber. Den lilla magen och ryggen täcktes av röda prickar så snart febern försvunnit. Trots att febern är borta har han varit medtagen och näsan rinner fortfarande på honom, stackarn. Fast det tillhör väl vardagen i och för sig… Då har det varit skönt att kunna ta det lite lugnt.

Kotteland och Myllan

Med lugnt menar jag Kotteland idag och imorgon ett besök på älskade Myllan. Båda bröderna älskar att vara där och röja loss bland baciller och leksaker och andra barn.

Inventering och nytt märke hos Lilla Bus

Jag vet att min syster också har en mellanvecka den här veckan. Besök hos läkare för att foten krånglar. Inventering som pågår för fullt och nya varor som anländer. Ni har väl inte missat att Lilla Bus har ett nytt klädmärke i butiken i Alvesta?

Hust & Clair är ett danskt märke som är värt att lägga på minnet. Har du en bebis i din närhet som behöver mjuka vackra plagg är Hust & Clair märket för dig. Vi kommer snart att lägga ut märket på webben så att du kan se fler bilder.

Snart kommer vardagen även till oss, men nu njuter vi av att fly den en liten liten stund till.