Bridezilla? Jag hoppas inte att jag har blivit någon sådan (än). Jag älskar ju att planera, oftast mer än själva utförandet av planerna. En av mina favoriter i bröllopsplaneringen är Etsy.com

Etsy.com

Etsy.com – handelsplatsen för kreativa

Etsy.com är en marknadsplats på nätet där butiker säljer hantverk och/eller vintage. Eller som de själva uttrycker det:

Whoever you are, find whatever you’re into

Jag kände inte till sidan förrän jag läste den på upp Malin Wollins blogg.  Och som det är, när man får upp ögonen för något förekommer det överallt (som att man aldrig ser så många gravidmagar som när man själv är/vill bli gravid). Plötsligt såg jag Etsy.com lite varstans och insåg att det här är ju platsen som kan lugna mina bröllopsnerver. Mycket av det vi vill ha på vårt bröllop finns nämligen där. Allt ifrån designen på inbjudningskorten till ringar och bordsdekorationer…


Nästa beställning jag kommer att göra är bröllopklänningen. Visst, det är en chansning, men för ett överkomligt pris kommer jag att få en klänning helt efter mina mått. Jag är inte beredd att betala hutlöst med pengar för ett plagg som jag kommer att bära en dag – jag vägrar. Då är Etsy.com perfekt. Min nya favorit – helt klart!

PS. Etsy.com har så mycket mer än bara bröllopssaker. DS.