Vi är tillbaka på Gotland efter en vecka på fastlandet och i Danmark där vi besökte Lalandia och Legoland. Mer om det i ett annat inlägg. Helgen har hittills spenderats utomhus till största delen. Solen har skinit och vi har passat på att röja i trädgården. 

Jag har ingen aning om vad blomman heter men den finns i vårt trädgård. Nu gör det badrummet extra fint.


Det går snabbt nu, växtligheten. Vi har bara varit borta en vecka men på den korta tid har gräset hunnit bli långt, blommor har slagit ut och knoppar på buskar och träd visar sig. Underbart! 

Eftersom vi ska ha bröllopsmiddagen hemma (helst i trädgården om det är riktigt fint väder) vill vi försöka göra så fint som möjligt innan dess. Sambon körde iväg grenar och annat skräp till återvinningen medan jag och barnen besökte Linds för att komplettera odlingarna med jordgubbsplantor. 

På eftermiddagen och kvällen firade vi barnens kusin som har fyllt 4 år. Barnen sprang omkring barfota ute och höll igång med egna lekar. Premiär för grillen idagoch en fantastiskt god kladdkaka förgyllde middagen ännu mer. 

Så här glad blir man av att fira kusinen.


Vi promenerade hem med barnen i vagn och kunde nöjt konstatera att det fortfarande var ljust kl.21. Jag får en föraning om hur sommaren kommer att bli. Vårsolen gör att axlarna automatiskt skjunker och att jag andas mer fritt. Lätta steg hem och nu en säng som väntar. Imorgon nya tag i trädgården.

Extra trött av att hälsa på kusinen


Vi hoppas på en lika skön dag imorgon. Då är det klippa gräset och tvätta terassen som gäller.