Avslutningen på säsongen… Hockey säsongen avslutas med en hockey cup. Vad går upp mot att få göra det man brinner för en hel helg. Snick snacket i omklädningsrummet, peppning från coachen, umgås med sina kompisar och möta nya lag.

En tom almanacka

Men vad tomt det kommer att bli i vår almanacka efter en hockeysäsong. När jobb och familjeliv har planerats lite efter hur hockeyträningarna har legat. Kanske inte fullt ut men jag ska inte sticka under stolen med att planering krävs framförallt när min man även är tränare i laget. Jag säger inget om det, ett intresse som O brinner för är toppen och jätte kul.

O med hockeyutstyrsel

Vi har en bra sammanhållning i laget, men laget har tyvärr några för få spelare. Det hade inte skadat med några till. På en cup när 9 matcher ska spelas under en helg märks det av och sliter på killarnas styrka. Laget får ihop 2 femmor medan de andra lagen iallafall har minst tre. Det är 5 spelare till som kan byta av, vårt lag spelar varannat byte.
Men vilken kämparglöd och spelglädje de har. Bara att fortsätta göra sitt bästa. Heja heja 👏👏!

Själv tillbringa jag inte hela helgen på cupen utan i eftermiddag drar jag mig hemåt igen.

Ikväll ska jag fira min bästa vän och vi ska ut på galej i Växjö. Prova en ny restaurang som varken hon el jag har varit på. Vad mer vi ska hitta på i Växjö återkommer jag med men det är inte hockey…
Trevlig lördag 💕