Hej hej, long time. Lite glest mellan blogginläggen just nu. Ursäkta för det. Magsjukan har slagit till och vandrat runt. Just nu är den på besök hos den siste medlemmen i familjen. Därefter hoppas jag att vi alla kan vara på benen, pigga och fräscha. Men det finns en ljusning, eller ett par, i misären ändå.

Ljus istället för mörkt

Hur härligt är det inte med ljuset, solen, den blå himlen och fågelkvitter?! Mörkret försvinner och in varde ljus! Lagom matta efter några dagars instängdhet var jag och barnen, kanske inte som kalvar på grönbete, utan snarare som vingliga föl som skulle ta sina första steg. Men härligt var det att komma ut i friska luften, inta mellis i bästa solläget på terrassen och därefter gå på upptäcksfärd i trädgården efter blommor, övergivna snäckor och förra säsongens bollar. Dessutom blev det premiär med kläder på torkvindan idag. Underbart. Snart är våren här på riktigt!

Ljus i mörker efter magsjuka

Skitig husvägg, rödmosigt ansikte, lånad mössa, men solen skiner och jag får ha solglasögon på mig.

Leriga barn = glada barn = låt dem hållas

Tävling på Instagram

Du har fortfarande chans att vinna Lilla Bus kalaslåda från Jabadabado (värde 260 kr). Kalaslådan är fylld med härliga saker som behövs till barnkalas, dop eller vad du nu vill fira. Det skulle vara en rejäl ljuslyftning för mitt egna firande, trots att jag inte direkt fyller barn. Välj mellan rosa och blått tema. Tävlingsreglerna är enkla. Du hittar dem här, men glöm inte att tävlingen avslutas vid midnatt 22/3.

Vinn kalaslåda hos Lilla Bus

Planering av bröllop

Av förklarliga skäl har planeringen av bröllopet i juni lagts lite på is, men nu när energin börjar återkomma och magkramperna försvunnit har istället planeringstarmen gjort sig gällande. Imorgon är det jag som beställer inbjudningskorten och tar upp lite andra lösa trådar som vi ligger efter med. Fotograf bland annat…

Det bästa av allt…

…sparar jag till nästa blogginlägg. Ledtråd – det växer för varje dag. Ja, jag, kanske dålig ledtråd, men snart är jag redo att berätta.

Trevlig tisdagskväll på er. Imorgon hoppas jag att ordningen här hemma ska vara återställd. Då står förskola, BVC-kontroll och städning (läs skrubbning) av hem på schemat. Nu ska magsjukan ut och ljuset in, en gång för alla!