Vilken kväll på stan det blev i lördags, så kul. Jag tog mig hem från Jönköping i lördags eftermiddag och lämnade hockeyn för att snabbt svida om till en helt annan utstyrsel.
Klockan 17.00 begav vi oss, jag o min vän mot Växjö för en kväll på stan.

Kvällens restaurang

I höga klackar och mycket skratt blev vi avsläppta utanför kvällens restaurang Cava Tapas & bar. Vi såg framemot en trevlig restaurang med spanska influenser. Restaurangen höll förväntningarna, maten var mycket god och vi hade inget direkt att klaga på. Vid varje plats fanns ett papper med menyn. På bladet kryssade man i vad man ville äta. Det blev en blandning av tapasrätter, ost och goda desserter. Jag är svag för just desserter.

Bild lånad från Cava Tapas & bar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med mycket prat, skratt, god dryck och mat som  blev starten på vår kväll. Vi planerade våra ”projekt”, detta året blev det inget stort på projekt som skulle genomföras. Vid ett år bestämde vi oss för att bygga en lösdrift till hästarna. Vilket vi också gjorde. Vilket bygge, vad vi lärde oss och såååå kul vi hade. Kanske tog det lite längre än vad vi trodde men vi genomförde det. Lösdriften används flitigt varje vår, sommar och höst, innan hästarna stallas in igen.

Men kvällen stannade inte där utan vi hade en tid att passa på Växjö teater kl 19.30. Vi skulle se Martin Stenmarck – En föreställning. Föreställningen var fylld av musik, skratt med glimten i ögat om hans uppväxt. Han växte upp i en familj med 11 syskon, tänk 11 syskon på 70-talet tala om  familjen annorlunda. En gripande berättelse som måste ha satt sina spår genom livet och hur syskonen lärde sig ta hand om varandra. Kan rekommendera denna föreställning om han dyker upp i era trakter.

Martin Stenmark – en provföreställning

L och jag på PM Tak

Haha vad vi skrattade för att ens kunna fastna på den något suddiga bild. Vi avslutade kvällen med ett glas på PM Tak – en riktig toppen kväll!