Varje år säger man (jag) ”tänk att det snart är december”, ”tänk att det snart är jul” och ”nästa år ska jag vara ute i god tid med julklapparna”, osv. Och ändå bli man (jag) lika chockad nästa gång november går över i december och stressen kring klappar och adventskalender infinner sig. Med Lilla Hems adventskalender behöver man inte bekymra sig längre. 

Lilla Hem finns än så länge nästan enbart i fysiska butiken i Alvesta. Men lagom till den 1 december lanseras adventskalendern i webbshoppen. Det fiffiga med denna kalender är att du inte behöver handla 24 paket utan väljer själv vilka inredningsvaror du är intresserad av.

Ny dag, ny vara, nytt pris

En ny Dagens vara presenteras dagligen från den 1 december fram till och med den 24 december. Varje dag finns det alltså en ny vara till ett lägre pris. Handla antingen till dig själv (för det är du värd) eller som julklapp till någon du håller kär.

På fredag släpps alltså kalendern, men du får kika redan nu på några av produkterna. Alla produkter kommer att finnas både i butik och på nätet. Antalet är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

En vacker ljuslykta att ha antingen inne eller utomhus

Värmeljus – vem behöver inte sådana runt jul? Kommer i olika färger för att göra det extra festligt.

På tal om festligt – det är en kaktusvas, ok! Inget annat. Vit och fin och passar till vardags som till fest.

Kalender i trä som kan återanvändas år efter år. Fiffigt va?! Dessutom en fin inredningsdetalj.

Adventsstjärna. Passande nog hittar du denna bakom lucka 1. Just för att du ska kunna njuta så länge som möjligt av den.

Detta är som sagt var bara ett smakprov på allt finns som finns i Lilla Hems adventskalender. Titta in på webben den 1 december för att se hela utbudet och rabatterna.

Pst. Det är inte för sent att beställa en julkorg full med smaskigt ätbart. En mycket uppskattad julgåva vill jag lova.