Jag har flytt höstvädret några dagar till varmare breddgrader. Jag och min vännina bestämde oss för att ta en tripp till Torremolinos i Spanien. Resan bokade vi under semestern i somras. Även fast jag tycker om hösten och årstiderna i Sverige så är det mysigt att komma bort på en lång weekend och få lite avbrott i vardagen. Nu är vi energiboostade för att klara höstmörkret som är påväg. Men vilken höst vi har haft i år, helt underbar och nu kommer alla härliga färger.

Palmer och blå himmel ger ny energi

Palmer och blå himmel ger ny energi

Vi startade morgonen med en långpromenad på stranden innan frukost. En helt underbar start på morgonen innan vi landade under parasollet på stranden. I morse upptäckte jag vilka kreativa konstnärer det finns. Det får mig att tänka på Ishotellet i Kiruna, något kallare men samma entusiasm av entrepenörer som skulpterar något coolt, vackert och unikt som på stranden i Torremolinos.

Kreativa konstnärer som skulptera i sand.

Kreativa konstnärer som skulptera i sand.

Kontrast att skulptera i snö och is

Kontrast att skulptera i snö och is

Vad enkelt det är att resa och ta sig ut i världen. På bara några timmar befinner du dig på sydligare breddgrader, vänder du på planet landar du i norra Sverige.
Men visst krävs det logistik för att kunna vara borta några dagar från både familjen och företaget. Nu har jag fördelen att ha fantastiska medarbetade anställda på Lilla Bus så det fungerar bra att inte vara på plats några dagar. Hemma har vi pusslat med schemat, snälla föräldrar och vänner som ställer upp. I normala fall är det en tuff logistik som i de flesta barnfamiljer med barn som har aktiviteter och det gör inte saken lättare när en av oss föräldrar inte är hemma.
Om du vill resa på en weekend kan jag verkligen rekommendera Torremolinos om man vill njuta av lugnet och äta god mat, strosa runt i gamla stan framförallt denna årstiden. Vill du däremot har lite mer aktivitet än bara sol, bad o god mat är Malaga ett säkert kort.
Denna gången flög vi med Norwegian. Ett smidigt sätt att ta sig fram med ett prisvärt flygbolag.